Swareed Benefietconcert in Lunteren 12-2-2011

Swareed Benefietconcert in Lunteren 12-2-2011

Muziekgroep Swareed Benefietconcert in Lunteren: Op 12 februari heeft muziekgroep Swareed een benefietconcert gegeven in Lunteren. Er werd niets voor de entree gevraagd. De gasten konden in de pauze en na het optreden genieten van wat (Hindoestaanse) hapjes en drankjes op onze kosten. Het enige wat wij hiervoor vroegen, was een vrijwillige bijdrage voor KiKa.
Het concert werd heel goed bezocht. In de pauze heeft een ambassadrice van KiKa binnen enkele minuten alle aandacht van de bezoekers opgeëist, waardoor onze avond werd beloond met een mooi bedrag van 619,95 dat werd opgehaald binnen 20 minuten. Zie voor enkele foto’s van die avond: www.swareed.nl. Zij hopen in de toekomst vaker iets voor KiKa te mogen betekenen. http://www.kika.nl/afgeronde-acties/index.php

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart