Music in Harmony II, 11 oktober

Music in Harmony II, 11 oktober

Eindelijk is het dan zover! 11 oktober is de tweede editie van het luisterconcert Music in Harmony. Naar aanleiding van de vele positieve reacties op het vorige concert komt er nu een vervolg. Deze keer heeft muziekformatie Swareed de eer het podium te delen met de zeer talentvolle muziekgroep Orquesta Brasza met Sunil Chitaroe, die wordt vergezeld door gastzangers zoals Indroniel Roy, Shalini Bholasing, Vimal Chopra en Diepak Ramjiawan. Verder zal Kriesha Soekhlal zijn kunsten vertonen op de vleugel en wordt het programma gepresenteerd door Sudhier Nannan. Dus, houdt u van bollywood muziek, afgewisseld met ghazals, qawallis en bhajans, dan mag u deze show zeker niet missen! Tot slot, gezien de opkomst van vorig jaar kan ik iedereen adviseren om op tijd te zijn met de kaartjes. (via:https://theaterzuidplein.ticketmatic.com/addevent.php?a=lKyPIYkn6i0&e=s7BrKOxS0so&s=80cswBbInpo&l=NL of anders via een pb naar mij) Muzikale groet, Ravinder
Music in Harmony II

 

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart