MiH3

MiH3

De hele nacht niet kunnen slapen. Het leek wel een droom. Music in Harmony 3.
Wat een respons van het publiek, wat een waardering van iedereen doe betrokken was aan dit project. Ik begin met Sudhier Nannan, paaji, je bent de beste. Hoe makkelijk je met t publiek omgaat, is bewonderenswaardig. Je was tijdens de show (incl de voorbereiding) mijn grote steun backstage. Ik kan altijd op je rekenen bro. Thanks a lot voor alles!
Krieshna Soekhlal, ik heb enorm van je genoten. Ik vond je tijdens de repetities al erg goed, maar op t podium deed je dingen je niet eens zo geoefend had. Echt heel bijzonder om dat te horen.
Orquesta Brasza, jullie hebben fantastisch gespeeld. Uit jullie comfortzone zo in t theater, alleen grote muzikanten kunnen dit. Asis Bajnath, bro, jouw arrangementen waren zo uniek, geweldig. Het is heerlijk om met je te ouwehoeren, maar ook om te zien hoe je als mens bent. Sunil Chitaroe, voor jou geldt t zelfde als voor Asis. Je speelt sax vanuit je hart, en daarom komt t altijd binnen, ook al heb je t stukje al 1000x eerder gespeeld.  ArvindArvindVinayAmrish Chedi en Ashwant, thanks voor jullie inzet.
Navin, ben erg benieuwd naar je foto’s. Ik hoef jou totaal geen instructies te geven, je weet wat je moet doen, en je doet t dan ook. Thanks!
Shekhar bhai, je bent altijd goed.
Diepak, blijf zoals je bent, als zanger, maar vooral ook als mens.
Sangeeta, was leuk om met je samen te werken. Je bent een professional, dan zag ik in de voorbereiding, maar ook tijdens de show. Je bent een geweldige zangeres.
Shivani, je hebt je kans gepakt en laten zien dat je in t theater thuishoort. Erg trots op je.
Anand, ik waardeer dat je met eigen ideeën komt. Ben erg benieuwd naar de opnames.
Iftikhar, jij was erg behulpzaam tijdens de show. Leuk hoe je me constant probeerde te ontstressen smile-emoticon Het is je uiteindelijk gelukt!
Shakil Bholasing, je bent een professional. Dat heb je getoond voor en tijdens de show. Volgens mij is t geluid op t podium en in de zaal nooit zo goed geweest. Thanks bro!
Wirin, Jayen, Ravindra van Your Wedding Creators. Ontzettend bedankt voor jullie inzet, inbreng en uiteindelijk prachtige decoratie. Dankzij jullie decor zag t podium er fantastisch uit. Jullie maken het team helemaal compleet.
Mijn broeders van Swareed, zonder jullie geen Swareed en zeker geen Music in Harmony. Jullie zorgen ervoor dat ik me geen zorgen hoeft te maken tijdens welk optreden dan ook. Awienaash, je tweede stem, je improvisaties, geweldig.  Rajen, in korte tijd zoveel instrumenten zo goed kunnen bespelen, super knap. Rahul, jouw muzikaliteit kent geen grenzen. Dat heb je tijdens je solo’s laten horen, geweldig. Dinesh, je bent zonder twijfel voor mij de beste tablaspeler van Nederland! Het was weer een eer om met jullie te mogen musiceren. Ik hoop dat wij heel lang en heel vaak met elkaar mogen blijven muziekmaken. Vrienden, familie, kennissen, dank voor jullie inzet.
Het publiek, wow, wat een waardering. Daar doen we uiteindelijk allemaal voor. Ik zal dit gevoel dan ook altijd bij me dragen. Dank nogmaals aan iedereen die Music In Harmony 3 mogelijk hebben gemaakt!! Ravinder

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart