Music in Harmony V

Music in Harmony V

Wees welkom bij alweer de vijfde editie van Music in Harmony. Ravinder Singh Bedi en zijn groep Swareed worden ondersteund door diverse vrienden zoals de gastvocalist Indroniel Roy en de pianist Asis Bajnath. Host van de avond is, net als bij de vorige edities, niemand minder dan Sudhier Nannan.

‘Swareed’ betekent eigenlijk een streven naar zuivere muziek. In het Sanskrit is het het woord voor de zuivere en evenwichtige middentoon waarmee mantra’s uit de Veda’s gezongen worden. De groep wil de luisteraar graag voorzien van melodische muziek van alle tijden en genres. Of het nu ghazal is of qawwali, filmi of bhajan, met Swareed wordt de luisteraar meegenomen naar een kleurrijke atmosfeer. De eigen klank, de harmonie en de diversiteit waarin muziek wordt gemaakt zijn kenmerkend voor de muziek van Swareed.

Liefhebbers van Bollywood muziek, ghazals, en qawallis kunnen hun hart ophalen bij Music in Harmony V!

Meer info volgt..

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart