Onze cd ‘Music in Harmony’ is vanaf heden te koop!

Onze cd ‘Music in Harmony’ is vanaf heden te koop!

Beste vrienden,
Sinds 2 weken is onze cd Music in Harmony officieel uit. We hebben tot nu toe hele mooie, positieve reacties ontvangen. Voor geïnteresseerden heb ik een compilatie gemaakt van enkele nrs die op de cd staan, zodat jullie een beetje een beeld (geluid..) krijgen van wat er op de cd staat. De cd is deze momenteel te verkrijgen bij Govinda en KMI (Den Haag) en Asian & Caribbian (Utrecht). Andere steden volgen nog. Bestelling kan ook via mij (swareed@live.nl). Oja, er staat ook een bonustrack van Krieshna Soekhlal op. Veel luisterplezier! CD Music in Harmony by Swareed en http://www.reena.nl/?p=379  

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart