Music in Harmony III op 19 september

Music in Harmony III op 19 september

Beste muziekliefhebbers,
Muziekformatie Swareed komt opnieuw met een sfeervol concert in de grote zaal van Theater Zuidplein te Rotterdam. Swareed, onder leiding van Ravinder Singh Bedi, komt opnieuw met een sfeervol concert in de grote zaal van Theater Zuidplein op 19 september.
De muzikanten van Swareed Muziekformatie Dinesh Ramcharan, Rajen Khemai, Rahul Samlal, Awienaash Ramlal) vertolken op intieme wijze zowel bollywood muziek als ghazals, bhajans en qawallis. Melodische klanken van alle tijden zijn kenmerkend voor de muziek van Swareed.. Ook deze avond wordt het podium gedeeld met Orquesta Brasza, maar deze keer in een unplugged formatie. Op deze alweer derde Music in Harmony avond zullen zij de gastvocalisten Shekhar Kumar, Sangeeta Bhageloe, Diepak Ramjiawan en Shivani Ramcharan begeleiden. Aan de vleugel zit pianist Krieshna Soekhlal en het programma wordt gepresenteerd door gastheer Sudhier Nannan.
Liefhebbers van Bollywood muziek, bhajans, ghazals, en qawallis kunnen hun hart ophalen bij Music in Harmony III.
Het gaat al hard met de kaartverkoop, dus wees er snel bij!
http://www.theaterzuidplein.nl/wink…/music-in-harmony-iii/…/
Muzikale groet, Ravinder

swareed-3v

 

Share this post

There are no comments

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart